Teddy hondenmand

Een teddy hondenmand een voortreffelijke mand

Het is wel duidelijk dat een goede hondenmand voor je viervoeter, de nodige voordelen met zich meebrengt: het is niet alleen een goede rustplek voor je hond, het verbetert ook zijn lichamelijke conditie en voorkomt een gestreste hond. Hondenmanden zijn speciaal gemaakt om uw hond te laten genieten van een goede nachtrust.

Een teddy hondenmand kenmerkt zich door een fijne zachte pluche stof. Uw hond zal gegarandeerd heerlijk wegdromen in deze mand. De teddy hondenmand is gemaakt van stevige schuimrubberen delen. De mand heeft een opstaande rand waar uw hond comfortabel tegen aan kan liggen.

Varianten

Doggz heeft verschillende varianten van de teddy hondenmand. Op onze site bijvoorbeeld manden met een leuke voetprint in de kleuren donkerbruin en crème. Maar ook de teddy mand patch in de kleur grijs. De afmetingen variëren van 50 cm tot 90 cm.

Voordelen van een teddy hondenmand.

Het is een betrouwbare plek voor uw hond om zich heerlijk in terug te trekken. Mocht u hond in het verleden nog weleens bij u in bed springen met deze mand is dit echt verleden tijd. U zult menige keer jaloers kijken wanneer u uw hond ziet genieten van zijn welgemeende rust. Een bijkomend voordeel is dat in de winter deze mand extra bescherming biedt tegen de kou. Daarnaast zijn de manden voorzien van een hoes die afneembaar is en makkelijk te wassen is op 30 graden in uw wasmachine.

Mocht de teddy mand niets voor uw zijn. U kunt ook kiezen voor hondenmanden uit de beeztees lijn.