Een multifunctionele reisbench om uw hond veilig te vervoeren.

De reisbench hond is een uitkomst voor op reis, op vakantie of tijdens een hondenshow.

Het vervoeren van uw hond was nog nooit zo gemakkelijk!

Deze reisbench hond is een super eenvoudige en zeer handige opvouwbare nylon bench. Deze reisbench kan worden opgezet en afgebroken in een paar seconde. Daarnaast kunt u deze reisbench gemakkelijk meenemen, want hij is inclusief reistas. Omdat hij is voorzien van een super handig opbergvak kunt u uw waardevolle spullen eenvoudig meenemen. Verder bevat de bench voldoende ventilatiegaten. Hij is voorzien aan de bovenkant van twee handvaten, zodat u de bench gemakkelijk mee kunt dragen. Het grote voordeel van deze reisbench hond is, dat hij inclusief een mat van schapenvacht geleverd wordt. Al met al, een multifunctionele bench om uw huisdier veilig in te vervoeren. Verkrijgbaar in 5 maten Afmetingen: – 49x34x35 cm – 60x42x42 cm – 70x52x52 cm – 81x58x58 cm – 91x63x63 cm – 102x69x69 cm en 2 kleuren.

 

Waarom een reisbench?

Wanneer u uw hond wilt vervoeren is een reisbench voor uw hond een must. U zult hem vaker gebruiken dan u zelf denkt. Vaak zal een reisbench voor de vakantie een ideaal hulpmiddel zijn. Maar wat dacht u van naar de dierenarts, dagje treinen, hondenshow, boodschappen doen, bezoek aan de familie of gewoon een dagje uit me de auto of fiets. Daarnaast is het vervoer belangrijk maar ook voor u en de veiligheid van uw hond is een reisbench hond onmisbaar om van A naar B te komen. Wanneer u op vakantie gaat naar het buitenland,is in diverse landen een autobench verplicht voor het transport van uw hond in een auto.

 

Tips voor een reisbench!

  • De opvouwbare Beeztees Travel Time reisbench is een uitkomst voor op reis, op vakantie of tijdens een hondenshow. Let erop, dat de bench niet gelijk op dezelfde plek geplaatst wordt als uw bestaande hondenmand of het ligkussen. Voordat u uw hond in de reisbench opsluit wanneer hij alleen thuis moet blijven of vervoert moet worden, moet u ervoor zorgen dat uw hond de reisbench hond als een prettige, veilige, ligplaats gaat beschouwen.
  • Geef de hond iets om op te kluiven of een hondenspeeltje waar hij wat langer mee bezig is.
  • Wissel tijdens het opbouwen van de duur van het benchverblijf de steeds iets langere periodes af met af en toe een korte periode.
  • Meet altijd voor het kopen uw kofferruimte op.

 

Bent u ook op zoek naar een hondenmand of hondenbench ook hier hebben wij op deze site een ruim aanbod.