Prins procare super active het beste voor je hond.

Als hondenliefhebber en hondenbaas wil je natuurlijk altijd het aller beste voor je hond. Daarom is het natuurlijk ook heel erg belangrijk om je hond de beste voeding te geven die alle nodige vitaminen en mineralen bevat. Hoe meer natuurlijk de voeding van je hond is, hoe beter het is. Prins procare super active is zo een natuurlijke en gezonde voeding voor je hond. Dit voer is geschikt voor de actieve en opgroeiende honden. Wanneer je hond in de bloei van zijn leven is, is goede voeding van groot belang.

Procare super voor je hond

Procare super active is een voeding die speciaal gemaakt is voor de opgroeiende en de actieve volwassen honden. Vanaf 6 maanden kan deze voeding gegeven worden. Deze voeding zorgt ervoor dat je hond een volledige maaltijd krijgt, welke je hond in een optimale conditie houdt. Ook zorgt deze voeding ervoor dat je hond lekker actief en speels blijft.
Door de vele gezonden bestanddelen als essentiële vetzuren heeft je hond meer dan genoeg energie om een gezellige en actieve hond te zijn. Prins Procare active is zo gemaakt dat er geen geur- kleur- en smaakstoffen in verwerkt zijn. Ook is dit voer niet getest op proefdieren.

Prins procare super active ingrediënten

Het voer bestaat voor 25% uit Gedroogde kalkoen en kip, tarwe, mais, dierlijk runder vet, gehydrolyseerd eiwit van gevogelte, chicorei gedroogd, hemoglobine poeder, maltodextrine, zalmolie, zonnebloemolie, inuline, dicalciumfosfaat en gehydrolyseerd gist.

De voordelen van het gebruiken van Prins procare super

Door de zalmolie in het voer krijgt je hond een hele mooie gladde en glanzende vacht. Daarnaast dragen de eiwitten bij aan de ontwikkeling, de groei en het in stand houden van de spiermassa. De vitaminen en mineralen als zink, vitamine D en selenium helpen erbij om het immuunsysteem op peil te houden.
In het voer zit een verhoogd vetgehalte, hiermee worden de behoeften van de actieve hond heel erg meegeholpen. Daarentegen zit er ook L-carnitine in het voer, wat er weer voor zorgt dat je hond makkelijker vet zal verbranden.

Welke soorten zijn er op de markt?

Het voer is verkrijgbaar in zakken van prins procare super active 3 kg, 15 kg en 20 kg. Als je een grote hond hebt, is het natuurlijk veel makkelijker om een grote zak in huis te hebben staan. Bij een kleine hond is dat anders, die zal lang niet zo veel eten als een grote hond.

Prins pro active super voor de kleinere hondenrassen

Voor de kleinere hondenrassen is er dan ook prins procare super active mini op de markt gebracht. Deze hebben dezelfde bestanddelen als het voer voor de grotere hondenrassen. Ze hebben alleen de brokjes wat kleiner gemaakt, zodat ook de kleinere hondenrassen ook optimaal kunnen genieten van prins procare mini super active hondenvoer.

Prins procare super active voor de middelgrote hondenrassen

Voor de middelgrote honden is er de prins procare protection super active op de markt gebracht. Dit voer is ook geschikt wanneer je hond drachtig is, of wanneer je hond haar puppy’s aan het zogen is. Dit voer is dan ook uitermate geschikt voor hondenfokkers. Dit voer is te bestellen in prins procare protection super active – hondenvoer – 15 kg.

Hoe gebruik je de Prins procare super active hondenvoeding?

Naast het voer van je hond moet altijd vers drinkwater staan dat op kamertemperatuur is. De dag portie die aangeven staat op de verpakking zou je het best over minimaal twee maaltijden gedurende de dag moeten verdelen. Bewaar het voer op een koele en droge plaats in een afgesloten ton.

Op zoek naar ander diervoer geen probleem. Wij hebben het gebruik de zoekbalk voor ander diervoer neem hier een kijkje.