Orthopedisch hondenkussen praktisch en comfortabel. Uitstekende Kwaliteit.

Deze orthopedisch hondenkussen zijn gemaakt van kwaliteit memory schuim foam

DitĀ  hondenkussen is een ideale ligplaats voor uw hond. Dit kussen zorgt ervoor dat de druk wordt verminderd op zowel de gewrichten als de rug van de hond. Deze vormen goed mee met de hond zodat er geen drukpunten ontstaan, waardoor de hond stijver wordt dan noodzakelijk is. Dit kussen isĀ Ā geschikt voor o.a. seniorenhonden en honden met gewrichtsproblemen. Uw hond ligt niet hard en koud op de vloer. ook is het opstaan veel makkelijker. Dit kussen is praktisch namelijk hij past in een hondenmand, maar U kunt hem ook gewoon op de grond leggen. De kussens zijn comfortabel en zijn van uitstekende kwaliteit.

Waar bestaat het kussen uit.

In dit orthopedisch hondenkussen zit memory foam dit is een traagschuim het is een high-tech materiaal dat zich aanpast aan de eigenschappen van het lichaam. Het zorgt voor een optimale drukontlasting van de wervelkolom en de gewrichten van de hond. Traagschuim komt altijd weer terug in z’n oorspronkelijke vorm.

Waarom een orthopedisch hondenkussen?

  • Een orthopedisch hondenkussen is ideaal om gewrichtsproblemen bij honden te voorkomen, als ook voor honden met gewrichtsproblemen. Werkt verzachtend bij bijvoorbeeld artrose, heupdysplasie (HD) en elleboogdysplasie (ED).Ā .
  • Wanneer uw hond moeite heeft om van haar kussen op te staan als ze lang heeft gelegen.Ā  Dit kussenĀ  maakt het makkelijkerĀ  om in de benen te komen.
  • Als uw hond alleen nog op zijn buik en met zijn poten onder zich ligt, is dit kussen de oplossing.
  • De meeste honden liggen prima op een memory foam kussen.
  • Wanneer uw hond slechte heupen heeft kan dit kussen een uitkomst zijn.

Bent u toch op zoek naar een ander soort kussen wij hebben veel keuze uit verschillende modellen en materialen. Mocht u al een orthopedisch hondenkussen hebben maar bent u op zoek naar een mooie mand of bench ook hier is de keuze reuze.