Hypoallergene hondenvoer

hypoallergene hondenvoer voor een lagere kans op een allergische reactie.

 

Hypoallergene hondenvoeding is een volledige voeding voor honden die allergische reacties vertonen. Hypoallergeen hondenvoer is samengesteld uit slechts één eiwitbron en speciaal ontwikkeld om allergische reacties bij honden te voorkomen. Dankzij de hypoallergene stoffen die dit hondenvoer bevat kunnen allergische reacties zoveel mogelijk worden voorkomen.

Diverse merken

Net als bij veel andere voedingsmiddelen zijn er voor de hypoallergene hondenvoeding diverse merken. Elk merk heeft zijn eigen eigenschappen en z’n eigen ingrediënten. Een vergelijk van de verschillende merken is dan ook niet eenvoudig. Dit om de diversiteit van de allergieën en ingrediënten. Hypoallergeen hondenvoer van Royal Canin, Hills, Jarco, Acana, Prins en Farm Food zijn de meest voorkomend. Op doggz.nl zult u deze ook vinden.

Ingrediënten

Wanneer uw hond een voedselintolerantie heeft is hypoallergene hondenvoer een must. Belangrijk is dat u voeding kiest waar de meest bekende allergie ingrediënten niet in zitten. U zult dan vaak uitkomen op hypoallergeen hondenvoer met vis, eend, lam, hert of zalm. Daarnaast het liefst gluten en graanvrij. Raadpleeg ten alle tijde de verpakking met de aanwezige ingrediënten. Hypoallergeen hondenvoer is een verteerbaar alternatief voor alle honden die lijden aan voedselallergieën.

Hypoallergeen hondenvoer puppy

Bij jonge hondjes of puppy’s komen ook veel allergieën voor. Ook voor u jongste viervoeter kunt u hypoallergene hondenvoer kopen. Wanneer u bij uw puppy een allergie vermoed. Raadpleeg dan uw dierenarts voor de juiste voeding.