Hondensnacks

 

Voor een mens is het heel normaal is om te snacken. Tegenwoordig geldt dit ook voor Honden. Natuurlijke hondensnacks zijn niet alleen erg lekker maar ook erg gezond voor uw hond. De keuze is reuze: van hondenkoekjes tot kauwsnacks.
Hondensnacks zijn een lekkere, gezonde en verantwoorde toevoeging op de voeding van uw hond. Het geven van functionele hondensnack is belangrijk en goed voor het gebit van uw hond.

Hondensnacks merken

Op onze website hebben wij een ruime keuze aan merken.
Orijen
Boxby
Vitakraft
Antos
Cerea
Yak

Mocht u een bekend merk missen meld het ons. Wij voegen deze dan toe aan ons zoek assortiment.

Soorten

Hondensnacks zijn er in diverse soorten. De belangrijkste categorieën:

Kauwen

Kauwsnacks zijn niet alleen gezond ze zijn uitstekend voor het gebit van uw hond. Ze geven een lang kauwplezier. Op onze site aanbiedingen voor kauwbotten, kauwstaafjes en hertengewei snacks. Deze laatste zijn uitermate geschikt als natuurlijke tandenborstel.

Natuurlijke

Natuurlijke hondensnacks bestaan uit gedroogde snacks van dierlijke oorsprong. Deze snacks zijn 100% natuurlijk en zonder kunstmatige toevoegingen. Deze natuurlijke hondensnack is van uitstekende kwaliteit. Daarnaast is deze met alle zorg en liefde voor uw trouwe viervoeters bereid.

Hondenkoekjes

Daarnaast bieden wij een assortiment natuurlijke en vegetarische hondenkoekjes aan die bijdragen aan de gezondheid van uw hond.

Hypoallergeen hondensnacks

Deze hondensnack is een gezond tussendoortjes voor uw hond met een voedingsallergie. De meeste honden met een allergie zijn allergisch voor granen en gluten. In deze snacks zijn deze bestanddelen niet aanwezig.

Ingrediënten

De diversiteit aan smaken voor hondensnacks is enorm. De voornaamste ingrediënten:
rund, kip, varken, eend, kalkoen, lam, geit, paard, wild, en hert bieden wij aan op onze site. Daarnaast is de vissmaak zalm populair bij verschillende honden.