Gezonde hondensnack.

Een gezonde hondensnack een verantwoord tussendoortje.

Elke hond houdt natuurlijk van een snack tussendoor. Uiteraard geeft u dit ook graag als baasje aan uw hond. Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende soorten hondensnacks waaruit u kunt kiezen. Echter is het beter om te kiezen voor een gezonde hondensnack. De gezondheid van uw hond is natuurlijk erg belangrijk, zeker als u een echte hondenliefhebber bent.

Gezonde hondensnack voor het gebit

Als eerste kunt u kiezen voor een hondensnack voor het gebit. Uw hond kauwt op de stick en zijn gebit wordt ermee gereinigd. Door een bepaalde manier van kauwen verminderd de tandsteen door de snack. Er zijn bijvoorbeeld de populaire Dentastix die je kan kopen voor de reiniging van het gebit en de tandsteen langs de tandvleesrand.

Hondensnack Dentastix

De hondensnack Dentastix bestaat in verschillende smaken. De meest bekende zijn die van Pedigree.  De Dentastix worden gemaakt in een zogenaamde X vorm. Wanneer uw hond  elke dag één eet, biedt dit een groot voordeel voor de tanden van uw hond. Het is namelijk bewezen dat het vormen van tandsteen hierdoor tot wel 80% verminderd. Ook kan het de slechte adem van uw hond verminderen. Het is goed voor het tandvlees van uw hond. Bovendien is deze gezonde hondensnack suikervrij, vetarm, en laag in calorieën. Het bevat geen kunstmatige stoffen, zoals kleurstoffen en smaakstoffen. Bij Doggz kunt u kiezen uit een harde of een zachte hondensnack voor het gebit van uw hond. De zachte hondensnacks buigen zich mooi rond de tanden van uw hond. Hierdoor zal het gebit van uw hond er stralend uit gaan zien.

Herten gewei hondensnack

Een andere snack die u kunt kopen voor het gebit van uw hond, is de herten gewei hondensnack. Deze snack is ideaal voor honden die graag kauwen. Aangezien een herten gewei hondensnack erg hard is. Uw hond geniet lang van deze kluif. Deze snack is zeer gezond. Omdat het een natuurlijk product is. Het bevat dan ook geen smaakstoffen, kleurstoffen of geurstoffen.

Vega hondensnack

Bij u zoektocht naar een gezonde hondensnack kunt u ook kiezen voor een vegetarische variant. Het zijn natuurlijke producten die ook nog eens lekker zijn. Vega hondensnacks zijn er in verschillende soorten. Zoals vegetarische snacks zonder vlees, hondenkoekjes zonder dierlijk eiwit en biologische snoepjes die geen dierlijke ingrediënten bevatten. Ook bestaan er in deze soort snacks gedroogde fruitsnacks voor uw hond en gedroogde groenten snacks.

Allergie

Vervolgens zijn ook de allergie hondensnacks aan te raden. Bij het zoeken naar een gezonde hondensnack. Er bestaan onder andere hypoallergene hondensnacks voor honden die gevoelig zijn voor bepaald voedsel. Onder andere het merk Hill’s biedt hiervoor kwaliteitsproducten aan. Of u nu kiest voor een hondensnack zonder eiwit, een hypoallergeen hondensnack, hondensnacks zonder granen of graanvrij, hondensnacks zonder dierlijke eiwitten, hondensnacks zonder toevoegingen of hondensnacks glutenvrij. Uw hond met een allergie verdient de beste hondensnack!

Hondensnacks voor honden met nierproblemen

Hondensnacks bij nierproblemen kunt u ook vinden bij doggz.  Bij deze snacks is het fosfor gehalte en het eiwitpercentage laag. Daarom heeft u hond bij nierfalen baat bij deze snack.