Een gebreide hondentrui comfortabel, schattig en modieus.

Speciaal voor uw hond die  het graag lekker warm heeft.

Waarom een gebreide hondentrui?

Veel kort harige honden en kleine honden vinden het bij koud weer niet fijn om buiten te wandelen. Dit uit zich vaak in bibberen en zich verzetten bij het naar buiten gaan. Tegenwoordig is een hondentrui geen modeverschijnsel maar een functioneel kledingstuk. Met een hondentrui zal uw hond zich aangenamer voelen en het koude weer beter kunnen trotseren. Een gebreide hondentrui kan bij kleine hondjes met een dunne vacht onderkoeling voorkomen. Ze staan zeer dicht bij de grond, hebben weinig isolatie en ook nog een ongunstige oppervlakte-inhoud verhouding waardoor ze extra snel afkoelen.

Modellen, Maten en kleuren

Bij Doggz vind u verschillende modellen, maten en kleuren. Wij hebben o.a. de kleuren paars, geel, roze, bruin, zwart maar ook gemêleerd. Daarnaast hebben wij de gebreide kabel hondentrui. Met deze warme, gebreide kabeltrui is uw hond klaar voor de herfst, winter en het voorjaar. Maar ook op een koude zomers ochtend kan de gebreide hondentrui van pas komen.

Voordelen gebreide hondentrui

Een gebreide hondentrui is bij vorst of sneeuw voor veel kortharige veel behaaglijker. Sneeuw op de vacht kan voor de hond bovendien onprettig zijn en zorgen voor een snellere afkoeling. Hondentruien zorgen in dit geval voor een betere lichaamstemperatuur van de hond. Daarnaast is het essentieel dat de hond zich prettig voelt in de hondentrui. Een hondentrui heeft als voordeel dat het buikje helemaal bedekt is, dit in tegenstelling van een kleedje die alleen zijn rug bedekt. Wanneer uw hond een lekkere warme hondentrui draagt, zal hij niet meer dwarsliggen bij een wandelingetje s ‘avonds of ’s morgenvroeg. Daarnaast is een gebreide hondentrui niet alleen functioneel het ziet er erg leuk uit en het is een echte eyecatcher.

Tips?

  1. Bibbert uw hond dan betekent dit dat uw hond het koud heeft. Trek hem dan wat warms aan.
  2. Zorg ervoor dat een gebreide hondentrui eenvoudig aan te trekken is, zodat bij te warm worden u dit eenvoudig kunt uit trekken.
  3. Meet uw hond zijn boven- en onderrug voor de correcte maat.
  4. Gaat u met uw hond op wintersport zorg dan voor wat extra hondentruien.

Bent u ook geïnteresseerd in andere schattige hondenkleding dan heeft doggz een enorme keuze voor uw. Gebruik het zoekvenster om uw leukste hondenkleding te zoeken.