Curver hondenmand duurzaam en betrouwbaar.

 

Als u een hond in huis hebt, wilt u natuurlijk dat u favoriete huisdier goed slaapt. Een eigen plekje voor u hond is zeer belangrijk. Uw hond moet tot rust kunnen komen en een plaats hebben die enkel van hem of haar is. Een Curver hondenmand is daarvoor ideaal. Dit komt door verschillende redenen. De hondenmand is gemaakt uit duurzaam materiaal. De meeste modellen ervan bevatten ook een antislip rand waardoor de hondenmand niet kan wegschuiven als de hond er in stapt. Ook is een mand van dit merk gemakkelijk om schoon te maken.

Verschillende kleuren

Een Curver hondenmand heeft u in verschillende kleuren. Zo kan u bijvoorbeeld kiezen voor een mokka of een antraciet kleur. Uiteraard moet u kijken naar de kleuren in uw huis, maar deze kleuren passen sowieso in elk interieur. Een Curver hondenmand kopen kan dus zeker in de kleur of in de tint die jij wenst.

Hondenmand met kussen

Een Curver hondenmand kunt u kopen met of zonder kussen. U kunt ervoor kiezen om een andere kussen te kopen. Een Beeztees bijvoorbeeld. Een bijpassend Curver hondenkussen ligt natuurlijk voor de hand. Natuurlijk wil uw hond graag in een hondenmand met kussen liggen, omdat dit uiteraard veel aangenamer is. De meeste hondenmanden van Curver bevatten verluchtingsgaten, waardoor het kussen in de mand voldoende ademruimte heeft en geventileerd wordt. Als u liever geen kussen neemt, kunt u ook kiezen voor een deken. Wel staat het vast dat een kussen altijd veel knusser is om op te liggen.

Beschikbare maten

De maat of binnenmaat van de mand die u koopt, moet uiteraard groot genoeg zijn voor de grootte van uw hond. U kunt kiezen voor een grote hondenmand, een kleine mand of een middelgrote mand. Een hondenmand kunt u kopen in verschillende maten, waaronder:

  • Medium
  • Large
  • Xtra large

Modellen

Curver beschikt over verschillende modellen in hondenmanden. Zo kunt u kiezen voor een ronde, een ovale, of een rechthoekige hondenmand. Wat ook een voordeel is, is dat deze manden vaak met een lage instap zijn gemaakt. Zo kan een oude hond gemakkelijker in zijn hondenmand stappen, alsook een kleine puppy. De manden van het merk Curver zijn dus zeker gemaakt op basis van de behoeften van de hond.

Materialen

Een Curver hondenmand kunt u aanschaffen in verschillende materialen. Zo bestaat er bijvoorbeeld een Curver rieten mand, of een kunststof mand. Alle hondenmanden van dit merk zijn heel stevig en duurzaam. Uw hond kan een dergelijke mand niet stuk krabben of bijten.