Beeztees hondenmand

Een Beeztees hondenmand de ideale slaapplek voor uw hond.

Het is wel duidelijk dat een goede hondenmand voor je viervoeter, de nodige voordelen met zich meebrengt: het is niet alleen een goede rustplek voor je hond, het verbetert ook zijn lichamelijke conditie en voorkomt een gestreste hond. Een Beeztees Hondenmand is speciaal gemaakt om uw hond te laten genieten van een goede nachtrust.

Materiaal

De hondenmanden van beeztees zijn gemaakt van verschillende materialen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een hondenmand van riet. Ze geven een mooie, warme en natuurlijke uitstraling. Daarnaast heeft u de keuze uit een hondenmand gemaakt van nylon, hout of kunststof.

Modellen

Naast verschillende materialen heeft u ook de keuze uit diverse Beeztees modellen. Populair zijn:

  • Teddy hondenmand
  • Hodir
  • Milano (Kubu)
  • Hudson
  • Cordax

Teddy hondenmand

Deze mand noemen we de ‘Teddymand’. Deze is zo zacht is dat hij zelfs voor u lastig te weerstaan is. Hij kenmerkt zich door de zachte opstaande randen. Waardoor uw hond hier lekker tegenaan ligt.

Hodir

Dit is een beeztees hondenmand gemaakt van skai leer. De mand bestaat uit opstaande randen en een superzachte suede binnenkant. De uitstraling is stoer. Dit is de ideale plek voor uw hond om lekker weg te dromen.

Milano

De Milano ook wel Kubu genoemd is een kleine ovale mand. Deze mand is gevlochten in een stoere, grove stijl. Het materiaal is het Indonesische Kubu riet. De voornaamste kleuren zijn bruin, zwart of grijs.

Hudson

De hudson beeztees hondenmand is een mooie houten ligmand. Aan de voorkant uitgerust met een zwart krijtvlak. De hondenmand is aan de buitenkant voorzien van een leuk patroon. De binnenkant is van zacht pluche.

Cordax

Dit is een stevige mand en waterafstotend. Hij biedt veel comfort. Dit komt door de opstaande randen waar u hond tegenaan ligt. Hij is voorzien van een rits. Waardoor u de hoes gemakkelijk los ritst. Hierdoor kunt u hem eenvoudig wassen.
Naast de verschillende materialen en diverse modellen kunt u elke beeztees hondenmand ook voorzien van een hondenkussen. Dit voor nog meer comfort.

Tips

  1. Soms kunt u beter wachten totdat de kauwperiode van u hond voorbij is. In de kauwperiode is het wellicht een idee om een goedkope hondenmand te kopen.
  2. Belangrijk is het om de hondenmand op een plek te zetten, waar het onderdeel van het gezin is.
  3. Het is beter om een hondenmand iets te groot aan te schaffen dan een hondenmand die te klein is.
  4. Belangrijk bij aanschaf van een hondenmand is comfort en veiligheid.

Ben u niet alleen op zoek naar een Beeztees hondenmand. Geen paniek ook ruime keuze andere hondenmanden.