Prachtige comfortabele Beeztees hondenkussen voor elk type hond of mand.

Een hondenkussen van Beeztees is een aanwinst voor uw hond. Op dit kussen zal uw hond genieten van zijn rust.

 

 

Niet gevonden wat u zocht hier nog meer hondenkussens

Waarom een hondenkussen van Beeztees?

Een beeztees hondenkussen is van uitstekende kwaliteit. Door de vele mooie varianten is de keuze enorm. Dit kussen is multifunctioneel. Omdat hij geschikt is voor een hondenmand, hondenbench of gewoon los op de vloer. Met dit kussen creƫert u een bijzondere knuffeloase voor uw hond.

Soorten, maten en kleuren.

Op onze site vind u een ruime keus aan modellen, maten en kleuren van de beeztees hondenkussens. Wij hebben ronde, ovale, langwerpig en rechthoekige modellen. Diverse eigentijdse en elegante designs. Maar ook orthopedische kussens. Qua maatvoering hebben wij voor een puppy een kussen, maar ook voor een mooie grote labrador. Of wat dacht u van een kussen met een mooie tekst. Bijvoorbeeld de Beeztees Hug Your Dog hondenkussen. Op deze lekkere zachte kussen zal uw hond heerlijk wegdromen.

Welk materiaal?

Door de diversiteit van een beeztees hondenkussen worden er meerde materialen gebruikt. Zo zijn er kussens van een zachte duurzame katoenen stof. Kussens gemaakt van een denim stof en kussens van schapenvacht. Daarnaast ook kussens met een memory foam vooral bestemd voor honden met gewrichtspijnen.

Tips!

  • De meeste kussens zijn uitgevoerd met een rits.
  • De meeste kussens kun je uitwassen vaak op 40 graden.
  • Meet de maat van uw bench of mand voor aanschaf van een kussen.