Anti Schrokbak

Een Anti schrokbak voor uw hond voor een betere spijsvertering en een goede gezondheid.

 

Waarom een anti schrokbak voor uw hond?

Een schrokbak  is uitermate geschikt voor honden die hun maaltijd veel te snel willen opeten. Deze bakken zorgen ervoor dat uw hond de brokken minder snel eet. Hierdoor gaat uw hond de brokken kauwen in plaats van slikken.  Waardoor een hond niet binnen enkele seconden  al zijn eten snel kan opeten, want het is namelijk niet goed voor uw hond om snel te eten.  Essentieel  zijn deze schrokbakken voor het juiste voedselpatroon en de gezondheid van uw hond.

 

Een anti-schrok bak, ook wel bekend als een anti-schrok voerbak of langzaam-eetbak, is een speciaal ontworpen voerbak voor huisdieren, meestal honden. Het hoofddoel van een anti-schrokbak is om de eetsnelheid van een hond te verlengen en schrokken te voorkomen. Hier zijn enkele kenmerken en voordelen van anti-schrok bakken: 1. **Structuur en ontwerp:** Anti-schrok bakken hebben meestal obstakels, uitsteeksels, richels, of ingewikkelde patronen op de bodem van de bak. Deze structurele barrières dwingen de hond om langzaam te eten en elk stuk te eten voordat het kan worden ingeslikt.

Het geheim

Het geheim van de schrokbakken zijn openstaande stukken, waardoor uw hond meer moeite moet doen om bij zijn eten te komen. Hierdoor zorgt u voor een rustiger eetpatroon en laat u uw hond op een speelse manier eten. Schrokkend eten komt  gierig over, maar kan ook daadwerkelijk gevaarlijk zijn voor  uw hond. Veel voorkomende kwalen van schrokkend gedrag van uw hond zijn: maagkanteling, maagproblemen, maagtorsie ,overgewicht en slechte spijsvertering. Trouwens wist u dat  aan maagtorsie jaarlijks vele honden sterven en dit dus alleen door te snel eten (schrokken).

Wat zijn de voordelen ?

  • Deze bakken zorgen voor een gezonder en meer gebalanceerde manier van eten.
  • Ze Kunnen gebruikt worden voor zowel brokken als nat voer of  vers vlees.
  • Door het gebruik van een schrokbak voorkomt u overgewicht bij uw hond.
  • U helpt uw  hond op een natuurlijke  en gezonde manier  te eten.
  • Wat vaak gebeurd bij honden die schrokken is dat ze gelijk gaan braken.

Welke anti schrokbak is geschikt voor mijn hond?

Dit is voornamelijk te bepalen door de grote van uw hond.  Heeft uw een grote hond dan hebben we de anti schrokbak grote hond deze is groter en moet wellicht op een standaard, zodat uw hond niet zo vaak hoeft te buigen tijden het eten. Heeft u een kleine hond dan hebben we de anti schrokbak kleine hond. Deze is niet langwerpige omdat voor kleine honden met bijvoorbeeld met lange oren bak dit niet handig is. Kortom het formaat van uw hond zal grotendeels bepalen welke bak geschikt voor uw hond zal zijn. Onze bakken variëren van 14 cm tot 25,5 cm

Tips!

De anti-schrokbak is niet alleen geschikt voor hondenbrokken, maar ook voor nat voer of vers vlees.

Probeer verschillende bakken uit.

Schrokt uw hond niet wij hebben ook nog vele andere soorten hondenvoerbakken.